Back to All Events

Generalforsamling Jufo

  • Universitetet i Stavanger AR V-101 (map)

Da nærmer det seg slutten for årets Jufo-styre, og et nytt skal snart velges! I forbindelse med valget ønsker vi å avholde en stand for å svare på spørsmål dere eventuelt måtte ha om de ulike vervene. Standen vil avholdes tirsdag 16. januar 1215 - 1400 på AR Ø-211. 

De aktuelle vervene dere kan stille på er:

- Leder
- Nestleder
- Økonomiansvarlig
- Næringslivskontakt
- Fagansvarlig
- Arrangementsansvarlig
- Markedsansvarlig
- 2 styremedlemmer
- Protokollfører

Ønsker du å stille til valg sender du mail til marked@jufouis.com med navn og ønsket stilling. Frist for å sende inn mailen er 19. januar. Det vil likevel være mulig å stille til valg på selve Generalforsamlingen.

Til informasjon vil det også bli servert pizza og brus!

Vel møtt!

Earlier Event: November 21
Manuduksjon i Selskapsrett
Later Event: January 31
Karrierekveld