Back to All Events

Populærforedrag v/ advokat Odd Rune Torstrup

JUFO har igjen gleden av å invitere til populærforedrag ved Odd Rune Torstrup. Tema for foredraget vil være bildrap. Foredraget er en ypperlig mulighet til å få innsikt i et spennende og aktuelt fagfelt som ikke berøres på studiet her i Stavanger fra en erfaren og dyktig fagmann. 

Odd Rune Torstrup er partner i Torstrup Advokatfirma AS og har lang erfaring innen både straffe- og sivilrett. Han har siden 1998 hatt møterett for Høyesterett og har arbeidet med saker med høy mediaprofil. Han har også siden 2010 vært medlem av spesialenheten for politisaker. For mer informasjon om Torstrup og Torstrup Advokatfirma besøk torstrup.no

Torstrup har holdt foredrag på UiS før, og det er ingen tilfeldighet at vi ønsker han velkommen igjen.

Vel møtt!

Earlier Event: April 19
Vinsmaking med JUFO
Later Event: May 28
Manuduksjon kontraktsrett